Wegańskie waniliowe tosty francuskie z kaki, jagodami goji i syropem klonowym
przepis:
3 łyżeczki kaszy manny
2 kromki chleba
pół szklanki mleka roślinnego
ziarenka wanilii
Manne mieszamy z mlekiem i ziarenkami wanilii, chleb moczymy w naszej kaszkowej "panierce" i smażymy z dwóch stron.
Dzień pełen przygotowań i lepienia pierogów :D
oj... kiedy ja jadłam tosty francuskie... a jeszcze wegańskich nigdy... Czemu nie powiedziałaś wcześniej, że robisz!? Wpadłabym i pojadłabym z Tobą :3
OdpowiedzUsuńPysznie i bogato się prezentują ;)
OdpowiedzUsuńTostów francuskich nie jadłam już kilkanaście lat :D
Pysznie i bogato się prezentują ;)
OdpowiedzUsuńTostów francuskich nie jadłam już kilkanaście lat :D
Kaszkowa panierka? O kurczę, o takiej wersji jeszcze chyba nie słyszałam! Trzeba to w takim razie nadrobić smakowo! :D
OdpowiedzUsuńO jak dawno nie jadłam tostów francuskich (wiem, zawsze to piszę :D). Hmm, z tą kaszą manną muszą smakować ciekawie :D
OdpowiedzUsuńPo takim śniadaniu ma się mnóstwo energii na przygotowywanie Świąt :D
OdpowiedzUsuńUwielbiam te wegańskie :)
OdpowiedzUsuńPyszne śniadanie :)
OdpowiedzUsuń