Cynamonowo-pomarańczowe tosty francuskie z serkiem śmietankowym, masłem orzechowym, bananem i kaki, jagody goji, suszona morwa biała
Kolejne zapomniane przeze mnie śniadanie. Niezwykle proste, a smak niezastąpiony :)
przepraszam za jakość zdjęć, ostatnio mój aparat mnie nie lubi :c
Ja też rzadko je robię, ale jak już zrobię to jestem w niebie :)
OdpowiedzUsuńWygląda zachęcająco :)
OdpowiedzUsuńPyszne! I też zupełnie zapomniałam o takiej śniadaniowej opcji... :)
OdpowiedzUsuńSame pyszne dodatki!
OdpowiedzUsuńPrezentuje się świetnie, taka mnie ochota nachodzi od jakiegoś czasu na tego typu tosty!
OdpowiedzUsuńPS.: Przepraszam, że wcześniej nie komentowałam. Dopiero odkryłam, że nie miałam Cię na liście czytelniczej! :O Byłam pewna, że Cię wcześniej dodałam.
Jakie wypasione tosty, totalna rozpusta :)
OdpowiedzUsuńnigdy nie jadłam tostów w taki sposób, będę musiała to koniecznie nadrobić :) Ale francuskie- przepadam :D
OdpowiedzUsuńTe tosty francuskie męczą nas niemiłosiernie :) w końcu musimy je kiedyś przyrządzić :)
OdpowiedzUsuń