sobota, 6 lutego 2016

88. Po wegańsku

Bananowy krem z tofu podany z musli, pestkami dyni, płatkami migdałów i wiórkami kokosowymi





 

17 komentarzy:

  1. Ten krem był pyszny!

    platki-owsiane.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  2. Muszę się przekonać do tofu na słodko :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Połączenie tofu z bananem jest genialne ;)

    OdpowiedzUsuń
  4. Tofu plus banan i już wiemy, że jest pysznie :D

    OdpowiedzUsuń
  5. No to już wiem jak następnym razem przyrządzę tofu. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Bananowy krem brzmi fantastycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Po prostu tofu zblendowane z bananem? O matko! Musi być świetne!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, tofu zblendowane z bananem i odrobiną syropu klonowego :D

      Usuń
  8. Lubię kremy z tofu, ale najbardziej z wiórkami kokosowymi *___*

    OdpowiedzUsuń