piątek, 5 lutego 2016

87. Bezkonkurencyjne

Sezamowe* gofry z kremem z tofu i banana, kiwi i wiórkami kokosowymi, tahini


 * z olejem sezamowym

 Bardzo przepraszam za dość długą nieobecność tutaj. Ostatnio mój żołądek trochę się zbuntował i śniadania nie były na tyle ciekawe, by je tu umieszczać, teraz jest znacznie lepiej więc wracam do Was z takimi pysznościami. :)

18 komentarzy:

  1. Mniam jak patrzę na te gofry to mam ochotę na odwiedziny u teściowej :)

    OdpowiedzUsuń
  2. z takimi pysznościami takie powroty to ja rozumiem :D

    OdpowiedzUsuń
  3. Jak ja dawno nie jadłam już gofrów...

    OdpowiedzUsuń
  4. Ciekawa propozycja na słodkie śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wspaniałe śniadanie :) Królewskie gofry!

    OdpowiedzUsuń
  6. Sezam i tahini - i jestem kupiona <3 A do tego krem z tofu.. patrząc na te gofry tęsknię za moją gofrownicą, która zbuntowała się jakiś czas temu :P

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Oj znam ten ból, gdy takie urządzenia się buntują, a zdarza mi się to często :)

      Usuń
  7. Dawno już nie robiłam gofrów, a patrząc na Twoje wiem, że szybko muszę to nadrobić :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A u mnie ostatnio często się pojawiają, to już chyba uzależnienie haha :D

      Usuń
  8. O nie! Wszyscy tak chwalą wygląd, a mi się zdjęcia nie wyświetlają. :( Ale wierzę, że były pyszne. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Chyba musze wyciągnąć gofrownicę ;)

    OdpowiedzUsuń
  10. Chyba musze wyciągnąć gofrownicę ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Pysznie wyglądają! :D Tak samo jak Natalka - muszę w końcu wyciągnąć gofrownicę. :DDD

    OdpowiedzUsuń