niedziela, 1 maja 2016

102. Czas

Pełnoziarniste mini omlety smażone na oleju kokosowym  z tahini, gruszką i suszoną figą 

24 komentarze:

  1. ależ cudowne śniadanie:)

    OdpowiedzUsuń
  2. Idealne połączenie smaków :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Suszona figa, gruszka, tahini? AAA! :D Biorę w ciemno. :D

    OdpowiedzUsuń
  4. O jejkuuu <33
    Jadłabym *.*
    nataliakupczak.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  5. Wspaniałe, pysznie się prezentują :-)

    OdpowiedzUsuń
  6. Wspaniałe, pysznie się prezentują :-)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ostatnio szaleję za omletem z płatkami owsianymi :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Tahini i gruszka to pyszny duet <3 Placuszki z takim połączeniem są extra :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Ciekawe połączenie smaków:)

    OdpowiedzUsuń
  10. Ciekawe połączenie smaków:)

    OdpowiedzUsuń
  11. Te omlety przypominają Pancakes. <3

    OdpowiedzUsuń
  12. Istny obłęd, dostałam ślinotoku !

    OdpowiedzUsuń
  13. Smakowicie wygląda ! Musze wypróbować tahini do polania omletu, bo u mnie zazwyczaj jest to miód lub jakiś roślinny syrop.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dziękuję :)
      Warto spróbować, dodaje ciekawy posmak :D

      Usuń
  14. Ależ one są smacznie podane :)

    OdpowiedzUsuń