poniedziałek, 18 stycznia 2016

84. Pełen wdzięku

Pudding z kaszy manny z musem rabarbarowym, sosem czekoladowym, ricottą i wiórkami kokosowym




24 komentarze:

  1. Pamiętam jak kiedyś bardzo często robiłam sobie pudding z kaszy manny na śniadanie, zawsze był nadziany masłem orzechowym i podany z mnóstwem owoców, później jakoś przestałam i myślę, że chyba znów muszę go zrobić, ale tym razem w innej wersji, może w takiej jak Ty dzisiaj, z sosem czekoladowym i musem owocowym? :>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja też kiedyś jadłam je częściej i tak samo z mnóstwem owoców :)
      Polecam spróbować czegoś nowego i mam nadzieję, że będzie smakować :*

      Usuń
  2. Szkoda jeść takiego cuda : )

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda cudnie, zupełnie inaczej, niż kasza, którą serwowano mi w dzieciństwie :) To bardziej przypomina wykwintny deser :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Chyba nigdy nie jadłam takiego puddingu - już żałuję:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Polecam spróbować, bardzo łatwe i pyszne :)

      Usuń
  5. Przypomniałaś mi, ze miałam taki zrobić.
    Dzięki. :D

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudowny! Dawno manny nie jadłam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda trochę jak wielka pyza :D Ten mus z rabarbaru musi pysznie smakować z sosem czekoladowym :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mi się skojarzyło z taką kluską do gotowania na parze :D
      Ale bez wątpienia, to było przepyszne, zwłaszcza z takimi dodatkami :)

      Usuń
    2. Mi się skojarzyło z taką kluską do gotowania na parze :D
      Ale bez wątpienia, to było przepyszne, zwłaszcza z takimi dodatkami :)

      Usuń
  8. genialny <3 Robiłam 3 dni temu z budyniu i się zakochałam! Z manny daaaawno temu :)

    OdpowiedzUsuń