sobota, 12 grudnia 2015

70. Eksperymentalnie

Jaglanka gotowana z pokruszonymi domowymi pierniczkami podana z suszonymi figami, syropem klonowym, gruszką i domowym masłem orzechowym 



 Cudowny aromat i smak pierniczków w połączeniu z wyrazistą kaszą jaglaną, jakie to było pyszne :)

 

11 komentarzy:

  1. Już nie mogę się doczekać pieczenie pierniczków! <3

    OdpowiedzUsuń
  2. Ale geniusz śniadaniowy! 100 % smaków świątecznych

    OdpowiedzUsuń
  3. Te pierniczki obok jaglanki idealnie dopełniają całość :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Jaglanka z pierniczkami <3 cudowny mix smaków :D

    OdpowiedzUsuń
  5. za pierniczkami nie przepadam, ale w takim towarzystwie skusiłabym się :)

    OdpowiedzUsuń
  6. To musiało być cudowne! Bardzo słodkie i bardzo świąteczne, idealne na zimę :) Piękne te pierniczki :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Och, ach, jak świątecznie! :D Uwielbiam takie smaki i zapachy świąt! :D

    OdpowiedzUsuń
  8. Domowe pierniczki <3 Idealnie :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Przepyszne pierniczki, cudowne śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń