czwartek, 3 grudnia 2015

67. Pozytywnie zielone

Pełnoziarniste naleśniki ze szpinakiem, serem żółtym i tahini



 Nie mogę uwierzyć, że liczba wyświetleń bloga przekroczyła już 10000, dziękuję! <3

11 komentarzy:

  1. Hmm, tahini i żółty ser? Ciekawe połączenie, czasem taka odmiana i wytawne śniadanie są potrzebne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kocham wytrawne śniadanka <3 A takie naleśniki szarpałabym jak Reksio szynkę :D

    OdpowiedzUsuń
  3. oczarowałaś mnie tymi naleśnikami!

    OdpowiedzUsuń
  4. Oho! Zjadłabym takie naleśniorki! :D (pomijając ser :C )
    Przygotowywałaś jakoś specjalnie szpinak? :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie, jest tylko podsmażony na oliwie z czosnkiem, solą i pieprzem :)

      Usuń
  5. Miałaś bardzo smaczne śniadanie :D mniam

    OdpowiedzUsuń
  6. Szpinak z tahini musimy kiedyś wypróbować koniecznie :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Świetnie połączenie - bardzo mi się takie zestawienie składników podoba :)

    OdpowiedzUsuń
  8. No i teraz mam ochotę na takie pyszne naleśniki:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Kocham naleśniki ze szpinakiem <3 istne cudo

    OdpowiedzUsuń