czwartek, 26 listopada 2015

64. Mniej znaczy więcej

Karobowe pancakes na jogurcie greckim z tahini i pomarańczą



Mniej dodatków - pełnia smaków

10 komentarzy:

  1. Warto kupować karob? Ostatnio nad tym myślałam, ale nie mam pojęcia, jaki jest w smaku ;_;

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest specyficzny, ma taki jakby karmelowy posmak, warto spróbować :D

      Usuń
    2. a ja nie lubię bo smakuje jak przyprawa korzenna :/ Do karmelu mi się wydaje, że mu daleko, a bliżej do kawy inki... Ale placuszki urocze :3

      Usuń
  2. Masz rację! Im mniej kombinowania tym lepiej :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Uwielbiam tahini na plackach :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  5. Jakoś nie możemy dokończyć naszego zapasu karobu. Musimy zrobić takie placuszki :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ślinka cieknie, nie powiem ♥ Nigdy nie próbowałam karobu, podobno można zastąpić nim kakao, to prawda?

    OdpowiedzUsuń