sobota, 3 października 2015

32. Granola z patelni


Aromatyczna migdałowo-cynamonowo-kokosowa granola z gruszka, suszonymi śliwkami i domowym masłem orzechowym, zalana mlekiem sojowym 




13 komentarzy:

  1. Aromatyczna? O matko jak dobrze, że komputer nie imituje zapachów, bo miałabym problem xDD

    OdpowiedzUsuń
  2. Prażenie płatków daje fenomenalny efekt. Takie zapachy, że ojjjeeju! :D

    OdpowiedzUsuń
  3. To na pewno jest tak pyszne, że na jednej miseczce by się nie skończyło :D

    OdpowiedzUsuń
  4. Aż ją poczułam ;) Musiała być pyszna!

    OdpowiedzUsuń
  5. Pyszne to musiało być ;) Dawno nie jadłam granoli w takiej postaci, bo zazwyczaj dodaję ją do owsianki :P

    OdpowiedzUsuń
  6. Pyszne to musiało być ;) Dawno nie jadłam granoli w takiej postaci, bo zazwyczaj dodaję ją do owsianki :P

    OdpowiedzUsuń
  7. Gruszki i śliwki to moje ulubione jesienne owoce akurat :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Pychotka!!!

    zapraszam do siebie :-) www.make-life-green.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
  9. ulala.. granola ma cudowny smak, już sobie wyobrażam jak musi smakować po zalaniu ciepłym mlekiem <3

    OdpowiedzUsuń
  10. Czuje się bardzo skuszona tym przepisem!

    OdpowiedzUsuń
  11. Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie. Do zdobycia książka "Cukiernia Lidla" oraz zestaw do herbaty. http://jagodzianacoffee.blogspot.com/2015/10/konkurs-swietujemy-z-jagodziana-coffee_12.html

    OdpowiedzUsuń