poniedziałek, 26 października 2015

46. Na dodanie energii

Owsianka na kozim mleku z kaki, pistacjami, migdałami i domowym masłem orzechowym
    





9 komentarzy:

  1. Często łączę kaki z pidtacjami, tak idealnie do siebie pasują! Owsianka bardzo optymistyczna i kolorowa, na pewno będzie początkiem dobrego dnia! ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Owsianka pozytywnie zakręcona - pewnie pyszna!
    Słoneczna dawka poprawy humoru na talerzu :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Owsianka pozytywnie zakręcona - pewnie pyszna!
    Słoneczna dawka poprawy humoru na talerzu :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Wczoraj jadłyśmy kaki a teraz znów mamy na nie ochotę :D No i kozie mleko też by się wypiło ale takie świeże niepasteryzowane :D

    OdpowiedzUsuń
  5. Ja już nakupiłam kaki, ale sa twarde jak skała :P

    OdpowiedzUsuń
  6. Owsianka z orzechami i owocami - uwielbiam!

    OdpowiedzUsuń
  7. Wygląda cudownie ;)
    A 2 dorodne kaki czekają na konsumpcję w mojej kuchni ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Wygląda cudownie ;)
    A 2 dorodne kaki czekają na konsumpcję w mojej kuchni ;)

    OdpowiedzUsuń
  9. kaki miałam kupić bo było po 2 zł, ale odłożyłam :< A lubię bo jest naturalnie słodziuśkie :) A mleko kozie, nie wiem czy chciałabym próbować, jogurty jadłam i były dziwne, nie wspominając o serach :D

    OdpowiedzUsuń