niedziela, 11 października 2015

37. Nic nie zmieniać

Płatki jaglane na budyniu waniliowym z karmelizowanym bananem, pestkami dyni i białą cytrynową czekoladą


"Nic nie zmieniać, tak jak jest, jest dobrze, tak jak jest" <3

14 komentarzy:

  1. Jeśli jest dobrze to nie zmieniaj! :*

    OdpowiedzUsuń
  2. Płatki jaglane - też ostatnio chodzą mi po głowie :) W takim razie trzymam kciuki, że nadal tak będzie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Ten komentarz został usunięty przez autora.

    OdpowiedzUsuń
  4. A ja wczoraj, sprzątają szafkę z zapasami, znalazłam płatki jaglane... Chyba czas zrobić z nich użytek :) Twoje śniadanie wygląda cudownie ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. Wygląda wspaniale, lecz nie przepadam za podanymi składnikami i mimo pięknej kuszącej oprawy, niestety dziś podziękuję.

    OdpowiedzUsuń
  6. Wygląda mega! Wiesz co dobre ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. ulala.. budiowe- to musi być faajne ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Czy Ty sobie zdajesz sprawę, że ten karmelizowany banan wygląda obłędnie? :D I pomyśleć, że nigdy takiego nie jadłyśmy :P

    OdpowiedzUsuń
  9. Biała, cytrynowa czekolada? :D Cóż to?! :D
    Karmelizowany banan to musi być zupełny obłęd! *.*

    OdpowiedzUsuń
  10. Pychotka!

    Ktoś tu uwielbia Happysady tak jak ja? :D

    OdpowiedzUsuń
  11. kocham płatki jaglane na mleku, często je jem :)

    OdpowiedzUsuń