niedziela, 27 września 2015

27. Na rozbudzenie

Gryczanka na budyniu czekoladowym z ricottą, orzechami, pestkami dyni i tahini 

Przepis na muffinki uzupełniony tu :)

Obserwowaliście zaćmienie księżyca? Mi się udało ale niestety już było słabo widoczne ;p 
A więc udanego poniedziałku, dużo uśmiechu, bo pozytywne nastawienie to podstawa wielu sukcesów.

10 komentarzy:

  1. Ja też widziałam to zaćmienie, nawet dość wyraźnie, niesamowicie to wyglądało! Gryczanka budyniowa, musiało być dobre, zwłaszcza z tahini i taką ilością pestek :)

    OdpowiedzUsuń
  2. to musi być super pyszne!!!

    OdpowiedzUsuń
  3. ajj, ale ostatnio się polubiłam z ricottą : )

    OdpowiedzUsuń
  4. Fajny mix orzechów do tego a tahini dopełnia całość :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Cudne połączenie - uwielbiam takie smaki ;)
    Zaćmienia niestety nie oglądałam :/

    OdpowiedzUsuń
  6. Cudne połączenie - uwielbiam takie smaki ;)
    Zaćmienia niestety nie oglądałam :/

    OdpowiedzUsuń
  7. Ładne zmiany widzę :) Owsianka cudowna <3

    OdpowiedzUsuń
  8. jadłam nieraz gryczanki, ale średnio komponują mi się z mlekiem te płatki :) ale na zimno-poezja, ale poczekam jak będzie cieplej :D

    OdpowiedzUsuń